Page View noscript

Információk a plázáról

Előny, ha a partnerünk leszMagas vevőszám, és kosárérték, forgalmazott márkáit könnyebben megtalálják, és megvásárolják a Topseller-en keresztül

Termékeit egy több, mint 100 termékkategóriát felvonultató plázában hirdetheti, és értékesítheti. A Plázában nem csak az Ön termékeit fogják keresni, mint egy egyedülálló webshop esetében, így olyan vevőket is megszerezhet, elérhet, akik egyébként nem jutnának el Önhöz.

Több értékesítés, mi a vevőt hozzuk, Ön az árut viszi!

A Topseller-en több százezer vevő részére tudja bemutatni termékeit, forgalmazott márkáit, ezáltal is eredményesebb üzletpolitikát folytathat egy hatékony, és egyedülálló plázában.

Pláza vagyunk, és nem konkurencia

A kiválasztott kereskedők termékeiket plázánkban elhelyezhetik, értékesíthetik. Mi nem vagyunk kiskereskedők, ezért nálunk az Ön terméke, szolgáltatása áll a középpontban. Mivel nem forgalmazunk termékeket, így nem lehetünk az Ön konkurenciája sem. 

Pénzét közvetlenül a vevőtől kapja

Megállapodásunkat követően készítünk az Ön számára egy fiókot, mely segítségével Ön minden esetben közvetlenül a vevőtől kapja a termék ellenértékét, így a Topseller soha nem tartja vissza az Ön megérdemelt fizetségét!

Biztonságos, és teljeskörű fizetési, szállítási megoldások

A Topseller pláza elsődleges célja a vevői igények legmagasabb színvonalon történő kielégítése, ezért a piacon megtalálható fizetési, és szállítási megoldások közül egyedülállóan széles eszközrendszerrel rendelkezik.

Fókuszban a kereskedő van

A felületre felkerült kereskedők részére folyamatos tanácsadást nyújtunk, biztosítjuk mindazon szolgáltatásokat, melyekkel az Ön üzlete versenyképes, színvonalas lehet. Támogatásunkkal, folyamatos marketing aktivitásokkal, jelentős előnyre tehet szert a többi hasonló terméket forgalmazó konkurenssel szemben.

Kedvező jutalékszámítás

Nincsen bérleti díj, és rejtett költségek! Mi egy nagyon korrekt jutalékot kínálunk Önnek eladásonként, mely tökéletes egyensúlyban van a pláza által nyújtott előnyökkel. A mi díjaink abszolút versenyképesek!

Hozzáférést biztosítunk részletes statisztikai kimutatásokhoz, jelentésekhez

A pláza folyamatos statisztikai kimutatásokat vezet az eladásokról, ezáltal Ön pontosan tudja milyen termékek forgalmazásával tudja hosszútávon eredményesen növelni bevételét.

Hosszútávú tervezés, és kapcsolatépítés

Minden partnerünk esetében hosszú távon gondolkodunk, így vásárlóink kiszolgálása is megbízható, és biztos alapokon nyugszik.