Page View noscript

Rendelés a Topselleren

Rendelj Okosan!

A Topseller pláza partnerei széleskörű kiszállítási, és fizetési opciókkal rendelkeznek.

Ezen az oldalon hasznos tippeket adunk számodra, hogyan tudod partnereink termékeit a számodra legkedvezőbb, és legkényelmesebb módon megrendelni.

Hasznos tanácsainkat minden esetben képekkel is illusztráljuk.

A Topseller pláza célja, hogy Te minél több kiszállítási, és fizetési opció közül tudj választani, a rendelést, pedig a lehető legegyszerübb módon leadni. A fizetési opcióknál a bankkártyás fizetés, illetve az utánvét lehetősége minden partnerünknél elérhető.

Lássunk egy példát. Vegyél két különböző partnerünktől terméket. A rendelés során itt arra van lehetőséged, hogy olyan átvételi módot válassz, mely mindkét partner esetében rendelkezésre áll, így rendelésedet a leggyorsabban, és legegyszerűbben intézheted.

A partenereink által biztosított lehetőségeket, megtekintheted a partnerlista oldalunkon.

Amennyiben termékenként eltérő átvételi módot szeretnél megadni nálunk erre is van lehetőség! A választható lehetőségekről minden esetben a partnerek adatlapján tudsz tájékozódni, illetve a szállítási információk fülben az adott termék adatlapján. Rögzítsd termékeidet külön rendelésben, ebben az esetben már megadhatsz termékenként más átvételi módot is.

Lehetőséged van több terméket több partnerünktől is GLS pontra, de akár Pick pack pontra is megrendelni, ennek a feltételeiről itt tájékozódhatsz.

Kellemes Vásárlást!