Page View noscript

Vásárlástól való elállás

14 napon belüli termék visszaküldésének menete

A Topseller plázában, amilyen egyszerű a rendelés leadása, olyan egyszerűen működik a visszaküldés menete is.

A Topseller pláza partnerei által forgalmazott termékekkel kapcsolatban a 14 napos elállási jog gyakorlásának, és a termék visszaküldésének feltételeit megtekintheted minden partner saját adatlapján. Itt találod a hivatalos partnerlistát. Kattints annak a partnernek nevére, akitől a terméket rendelted, így eljuthatsz az oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz. Kérjük, minden esetben figyelmesen olvassd el a partner téjékoztatóját az elállási joggal kapcsolatban, és ha megbizonyosodtál róla, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel a feltételeknek, akkor a következőket kell tenned:

A Topseller pláza partnerei által forgalmazott termékek visszaküldése néhány lépésben:

  1. Kérjük, bizonyosodj meg róla, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel a partner oldalán található Visszaküldési feltételeknek, majd töltsd ki az itt letölthető űrlapot. A fejlécben található vállalkozás székhelye, és címe minden esetben a forgalmazó/ akitől a terméket rendelted/ adata legyen.
  2. Miután kitöltötted, küldd el a partner saját oldalán található levelezési címre, a partnerlistánkat itt találod meg.
  3. Fontos, hogy minden esetben csak közvetlenül a partnerünkön keresztül, akitől a terméket vásároltad, érvényesítheted a 14 napos elállási jogra vonatkozó termékvisszaküldési lehetőségedet.
  4. Leveled befogadásáról, kapsz egy visszaigazoló e-mailt, hogy értesítésedet partnerünk megkapta.
  5. A termék értékesítője felveszi veled a kapcsolatot, és gondoskodik a termék törvényben foglalt visszaszállításáról.

A fogyasztók 14 napon belül gyakorolható elállási jogáról, az elállási jog gyakorlásának feltételeiről itt tájékozódhatsz.

Kellemes Vásárlást!