Page View noscript

Barion integráció

A Barion Smart Gateway bankkártyás fizetési lehetőség bekapcsolása Topseller plázában.


Rövid leírásban mutatjuk be a következő oldalakon az Ön számára a Barion rendszerébe történő regisztráció folyamatát, illetve azt, hogyan tudja a topseller.hu-t összekötni a Barion rendszerével (www.barion.com/hu)

 

1. Lépés: Barion regisztráció

Ha szeretné, hogy a vásárlói Barionnal tudjanak fizetni boltjában a Topseller.hu online plázában, mindenek előtt nyisson egy Barion tárcát! Ezt egy perc alatt megteheti a barion.com/hu oldalon a Regisztráció menüpontra kattintva. Válassza ki, hogy magánszemélyként, vagy cégként regisztrál (amennyiben cégként kereskedik a webshopjában, érdemes értelemszerűen a céges regisztrációt választani), töltse ki a regisztrációs űrlapot, és a nagy részén már túl is van.

Tipp: A megfelelő email cím kiválasztása fontos, mivel ez a későbbiekben nem módosítható, hiszen ez lesz a Barion tárca egyedi azonosítója (olyan, mint egy bankszámlaszám)! A megadott email címre fogja küldeni a rendszer az összes Barion üzenetet (pl. sikeres vásárlás, számlakivonat). A vásárlók is találkozhatnak majd ezzel a címmel, ha például a fizetési felületen lenyitják a vásárlás részleteit.

 

 Ezután kap egy e-mailt az aktivációs linkkel. Aktiválja a tárcáját, és már kész is van!

2. Lépés: Beállítás az Topseller felületen

A topseller.hu/admin felületen belépve kattintson a Profilom menüpontra.

Ezután görgesse le az oldalt a Barion email menüpontig.

Itt azt az email címét adja meg, mellyel a Barion oldalán is regisztrált!

Ezek után nincs más dolga, mint a lap legalján található MENTÉS gombra kattintva elmenteni a bevitt adatait.

Ha a fent leírtakat beállította, akkor sikeresen összekapcsolta a két szolgáltatást!