Page View noscript
Kreatív rajziskola

(Rajztábla)

0
Cikkszám: 203151

Tulajdonságok:
Teljes leírás megtekintése...
Raktáron
Szállítás 2-3 munkanap
19 999 Ft
× A terméket forgalmazza és szállítja a(z) jateknet.hu

Tekintse meg a partnerünk szerződési feltételeire, garanciára és az ÁSZF-re vonatkozó információit

Rendelési információk
Technikai információk
De szép ez a kép! Ezt tényleg te rajzoltad?A Kreatív Rajziskolával biztos sikerélményben lesz része a kis művészeknek, rajzoljanak akár papíron, akár tableten! Ha a kukucskálóba pillantanak, akkor a csendélet, a portré vagy a lemásolni kívánt kép a papírra vetül, így csak körbe kell rajzolni. A szerkezet tükrök segítségével hozza létre a papíron az árnyképet, így elem sem szükséges a használatához.

A képtartó segítségével illusztrációk és fotók másolására is használható, de embereket, tárgyakat és tájat is lehet a papírra tükrözni. A Kreatív Rajziskola könnyen hordozható, táskává összehajtható, így akár tájképek is születhetnek a nyaralások, utazások során.






A játék fejleszti a gyerekek finommotorikáját, szem-kéz koordinációját, valamint képzeletét, fantáziáját és kreativitását is. Az elkészült képek díszíthetik a gyerekszoba falát, de a kicsik akár meg is lephetik velük szeretteiket.

Csomagolás mérete: 30 x 42 x 6 cm
Termék leírás: De szép ez a kép! Ezt tényleg te rajzoltad?A Kreatív Rajziskolával biztos sikerélményben lesz része a kis művészeknek, rajzoljanak akár papíron, akár tableten! Ha a kukucskálóba pillantanak, akkor a csendélet, a portré vagy a lemásolni kívánt kép a papírra vetül, így csak körbe kell rajzolni. A szerkezet tükrök segítségével hozza létre a papíron az árnyképet, így elem sem szükséges a használatához. A képtartó segítségével illusztrációk és fotók másolására is használható, de embereket, tárgyakat és tájat is lehet a papírra tükrözni. A Kreatív Rajziskola könnyen hordozható, táskává összehajtható, így akár tájképek is születhetnek a nyaralások, utazások során. A játék fejleszti a gyerekek finommotorikáját, szem-kéz koordinációját, valamint képzeletét, fantáziáját és kreativitását is. Az elkészült képek díszíthetik a gyerekszoba falát, de a kicsik akár meg is lephetik velük szeretteiket. Csomagolás mérete: 30 x 42 x 6 cm
0,00
0 felhasználó értékelte
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Tulajdonság Érték
Nincs egy tulajdonság sem!

Felhasználói vélemény

Név*
E-mail*
Tartalom
Előnyök
Hátrányok
Írja meg az előnyöket és hátrányokat, minden pontot új sorba.
Értékelés:
Tegyél fel egy kérdést, vagy mondd el véleményed