Page View noscript

Fizetés Barionnal

Fizess bankkártyával!

A Barion rendszerén keresztül biztonságosan, kényelmesen és azonnal kifizetheted rendelésedet! A Topseller.hu pláza partenereitől egy gombnyomásra tudsz bankkártyával vásárolni. Számunkra rendkívül fontos volt, hogy Te ebben az óriási választékkal rendelkező plázában a legbiztonságosabb fizetési  megoldással találkozz, és azonnal ki is tudd használni az ebben rejlő lehetőségeket! A Topseller.hu partnerei megbízható, minőségi termékeket forgalmazó üzletek, melyek célja a legmagasabb színvonalon történő fizetési, és szállítási módok biztosítása minden vásárlónk számára. Partnereink egy regisztrációt, és engedélyezési eljárást követően nyújthatják számodra azt a csodálatos vásárlási élményt, mely elengedhetetlen a mai online piacon. Topseller.hu a Te plázád!

Mi az a Barion?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak. 

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Hogyan történik a fizetés?

Az alábbi képen láthatod, milyen oldalra kerülsz, miután a bankkártyás fizetési módot választottad. Fontos, hogy csak azután jutsz ide, miután a megrendelés véglegesítésére kattintottál a pláza oldalán.

Mint a képen is láthatod, a kosárban lévő termékek és azok végösszege mellett kétféle fizetési módot ajánl fel a rendszer: balra a Barion tárca, jobbra a bankkártyás fizetés látható. Ha van Barion-tárcád, és fel is van töltve az egyenlege, egy email-cím és jelszó megadásával, kártyaadatok megadása nélkül is fizethetsz. Ha nincs ilyened, akkor a jobb oldali űrlapot használva kell megadnod ezeket a sikeres fizetéshez.

A fizetés végén válaszd a vissza a shopba funkciót, melyet az alábbi kép bal alsó sarkában találsz meg.

Ha ezt választod már az üzletben is találod magad!

Válaszd a Barion rendszerét gyors, kényelmes, és biztonságos!

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.