Page View noscript
LEGO® Disney Princess: Disney hercegnők piactéri kalandjai 43246

(Lego Disney Princess)

0
Cikkszám: 232587

Tulajdonságok:
Teljes leírás megtekintése...
Raktáron
Szállítás 2-3 munkanap
39 399 Ft
× A terméket forgalmazza és szállítja a(z) jateknet.hu

Tekintse meg a partnerünk szerződési feltételeire, garanciára és az ÁSZF-re vonatkozó információit

Rendelési információk
Technikai információk
Fedezz fel egy 4 figurát tartalmazó, Disney Princess játékkészletetNyűgözd le és szórakoztasd a Disney Princess rajongókat és a 6 éves vagy nagyobb gyerekeket ezzel a részletgazdag LEGO® ǀ Disney Princess: Disney hercegnők piactéri kalandjai (43246) építőjátékkal!






A doboz tartalmaz 4 megépíthető játék épületet, egyiknek egy apró tároló van a tetején, és egy kisebb modellt virágcseréppel, paddal és szökőkúttal. Tiana, Csipkerózsika, Hamupipőke és Ariel LEGO® ǀ Disney minifigurákat, valamint 2 gyűjthető gyűrűt tartalmaz, amelyekhez 4, újra és újra cserélhető díszítés tartozik.


A gyerekek megtervezhetik a piactéri kalandot, majd végtelen sok történetet játszhatnak el, és a rengeteg történetindító kiegészítővel új akciókat képzelhetnek el.
Termék leírás: Fedezz fel egy 4 figurát tartalmazó, Disney Princess játékkészletetNyűgözd le és szórakoztasd a Disney Princess rajongókat és a 6 éves vagy nagyobb gyerekeket ezzel a részletgazdag LEGO® ǀ Disney Princess: Disney hercegnők piactéri kalandjai (43246) építőjátékkal! A doboz tartalmaz 4 megépíthető játék épületet, egyiknek egy apró tároló van a tetején, és egy kisebb modellt virágcseréppel, paddal és szökőkúttal. Tiana, Csipkerózsika, Hamupipőke és Ariel LEGO® ǀ Disney minifigurákat, valamint 2 gyűjthető gyűrűt tartalmaz, amelyekhez 4, újra és újra cserélhető díszítés tartozik. A gyerekek megtervezhetik a piactéri kalandot, majd végtelen sok történetet játszhatnak el, és a rengeteg történetindító kiegészítővel új akciókat képzelhetnek el.
0,00
0 felhasználó értékelte
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Tulajdonság Érték
Nincs egy tulajdonság sem!

Felhasználói vélemény

Név*
E-mail*
Tartalom
Előnyök
Hátrányok
Írja meg az előnyöket és hátrányokat, minden pontot új sorba.
Értékelés:
Tegyél fel egy kérdést, vagy mondd el véleményed