Page View noscript
Rózsafánk sütő

(Sütés )

0
Cikkszám: 542696927

Tulajdonságok:
Garancia: 1 év
brand: Perfect Home
Kockázatmentes vásárlás: 14 nap pénzvisszafizetési garancia
Gyors kiszállítás: 2-7 munkanap
Választható ajándékok: Dec. 20. éjfélig beérkező rendelések esetén GLS-el
Raktárkészlet: Raktáron

Rózsafánk, virágfánk sütőforma

Boldogi nagyrózsa, rózsafánk, virágfánk sütőforma. Készíts fánkot máshogyan, mint ahogy eddig szoktad! Nagyszüleink majdnem elfeledett ünnepi édessége, a virág alakú sütemény minden ünnepi asztal tradicionális dísze lehet ma is, mint ahogyan a heves megyei Boldogon sütik. Állítsd össze a saját fánk tésztádat egy egyszerű csörögefánk receptből, vagy használd az alábbi receptet és forró olajban pillanatok alatt ki tudod sütni a finomságokat! Porcukorral hintve, vagy lekvárral kenve igazi finomság!

Szállítási díjak:
  • Futárszolgálat: 1880 Ft
-300 Ft barion vagy banki előreutalás esetén
Teljes leírás megtekintése...
Raktáron
Szállítás 2-3 munkanap
RRP: 1 990 Ft
1 690 Ft
× A terméket forgalmazza és szállítja a(z) Lenadel Team Kft.

Tekintse meg a partnerünk szerződési feltételeire, garanciára és az ÁSZF-re vonatkozó információit

Rendelési információk
Technikai információk

Boldogi nagyrózsa, rózsafánk, virágfánk sütőforma. Készíts fánkot máshogyan, mint ahogy eddig szoktad! Nagyszüleink majdnem elfeledett ünnepi édessége, a virág alakú sütemény minden ünnepi asztal tradicionális dísze lehet ma is, mint ahogyan a heves megyei Boldogon sütik. Állítsd össze a saját fánk tésztádat egy egyszerű csörögefánk receptből, vagy használd az alábbi receptet és forró olajban pillanatok alatt ki tudod sütni a finomságokat! Porcukorral hintve, vagy lekvárral kenve igazi finomság!
- anyaga: rozsdamentes acél, fa
- méret: 15 x 2,1 cm a forma, 27 cm hosszú a nyél
- teljes hossz: 46 cm
- Rózsafánk készítő, rózsafánk sütőforma, nyeles virágfánk készítő sütő forma, boldogi nagyrózsa sütőforma néven is ismerik

Rózsafánk recept kb. 20 db elkészítéséhez
Hozzávalók: 0,5 l tej, 6 db tojás, 5 ek cukor, 1 csipet só, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 50 dkg finomliszt, napraforgó étolaj, 2 ek porcukor a szóráshoz.

Elkészítés:
A tojásokat tálba ütjük, felverjük és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. Plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük, majd kb. 1/2 dl olajat is belekeverünk. A lisztet érdemes átszitálni, hogy csomómentes tésztát kapjunk. Egy széles, lapos lábosba olajat öntünk, jól felmelegítjük, majd a nagyrózsa sütőformát belehelyezzük. Mikor már jól felforrósodott a sütőforma, akkor kivesszük, belemártjuk a tésztába. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele teljesen, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény! 2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején! Ami rátapad azt a forró olajba visszahelyezzük. Hirtelen átsül, kb 30 másodperc alatt. A megsült tészta kinyílik a sütőformán és le is válik az olajba. Ha mégsem, az sem baj! A kész fánkot az olajból kiemeljük, lecsepegtetjük. Ha a formán maradt, egy tálca felett megrázogatjuk, hogy lecsússzon és tálcára helyezzük. Amikor az összes rózsa kisült, porcukorral, fahéjas, vagy vaníliás porcukorral, gazdagon megszórva kínáljuk.

MPL Házhozszállítás előre fizetéssel: 
1,390 Ft 

MPL Házhozszállítás utánvéttel:  
1,690 Ft 

Személyes átvétel (Csepeli raktárunkban)
Ingyenes
H, K. CS 8-12,00h

Termék leírás:

Boldogi nagyrózsa, rózsafánk, virágfánk sütőforma. Készíts fánkot máshogyan, mint ahogy eddig szoktad! Nagyszüleink majdnem elfeledett ünnepi édessége, a virág alakú sütemény minden ünnepi asztal tradicionális dísze lehet ma is, mint ahogyan a heves megyei Boldogon sütik. Állítsd össze a saját fánk tésztádat egy egyszerű csörögefánk receptből, vagy használd az alábbi receptet és forró olajban pillanatok alatt ki tudod sütni a finomságokat! Porcukorral hintve, vagy lekvárral kenve igazi finomság!
- anyaga: rozsdamentes acél, fa
- méret: 15 x 2,1 cm a forma, 27 cm hosszú a nyél
- teljes hossz: 46 cm
- Rózsafánk készítő, rózsafánk sütőforma, nyeles virágfánk készítő sütő forma, boldogi nagyrózsa sütőforma néven is ismerik

Rózsafánk recept kb. 20 db elkészítéséhez
Hozzávalók: 0,5 l tej, 6 db tojás, 5 ek cukor, 1 csipet só, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 50 dkg finomliszt, napraforgó étolaj, 2 ek porcukor a szóráshoz.

Elkészítés:
A tojásokat tálba ütjük, felverjük és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. Plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük, majd kb. 1/2 dl olajat is belekeverünk. A lisztet érdemes átszitálni, hogy csomómentes tésztát kapjunk. Egy széles, lapos lábosba olajat öntünk, jól felmelegítjük, majd a nagyrózsa sütőformát belehelyezzük. Mikor már jól felforrósodott a sütőforma, akkor kivesszük, belemártjuk a tésztába. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele teljesen, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény! 2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején! Ami rátapad azt a forró olajba visszahelyezzük. Hirtelen átsül, kb 30 másodperc alatt. A megsült tészta kinyílik a sütőformán és le is válik az olajba. Ha mégsem, az sem baj! A kész fánkot az olajból kiemeljük, lecsepegtetjük. Ha a formán maradt, egy tálca felett megrázogatjuk, hogy lecsússzon és tálcára helyezzük. Amikor az összes rózsa kisült, porcukorral, fahéjas, vagy vaníliás porcukorral, gazdagon megszórva kínáljuk.

Szállítási információk:

MPL Házhozszállítás előre fizetéssel: 
1,390 Ft 

MPL Házhozszállítás utánvéttel:  
1,690 Ft 

Személyes átvétel (Csepeli raktárunkban)
Ingyenes
H, K. CS 8-12,00h

0,00
0 felhasználó értékelte
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Tulajdonság Érték
Garancia 1 év
brand Perfect Home
Kockázatmentes vásárlás 14 nap pénzvisszafizetési garancia
Gyors kiszállítás 2-7 munkanap
Választható ajándékok Dec. 20. éjfélig beérkező rendelések esetén GLS-el
Raktárkészlet Raktáron

Felhasználói vélemény

Név*
E-mail*
Tartalom
Előnyök
Hátrányok
Írja meg az előnyöket és hátrányokat, minden pontot új sorba.
Értékelés:
Tegyél fel egy kérdést, vagy mondd el véleményed