Page View noscript
Luigi Bormioli VINOTEQUE FRESCO pohár 38cl 6db

(Fehérboros pohár)

0
Cikkszám: 171

Tulajdonságok:
Márka: Luigi Bormioli

LUIGI BORMIOLI titániummal megerősített kristályüveg talpas poharak.

 • I. sztályú ólommentes kristály termék.
 • SONhyx technológiával készült.
 • Mosogatógépben mosható.

A terméket titániummal erősítették, ezáltal a kiöntők és a poharak még ellenállóbbak lettek.

Mindezt nanotechnológiával érték el a poharak szárán. Ez az eljárás, melynek szabadalmaztatása folyamatban van, megerősíti az üveg felületét, különösen a törésnek leginkább kitett szár-részen, ez 140%-kal megnöveli a poharak törésállóságát.

 

Szállítási díjak: Ingyenes szállítás
Teljes leírás megtekintése...
Raktáron
Szállítás 3-5 munkanap
Ingyenes házhozszállítás
Vásárolj ebből a termékből legalább 2 db-ot a további kedvezményért!
Részletek megtekintése
11 700 Ft
× A terméket forgalmazza és szállítja a(z) Pak-Si

Tekintse meg a partnerünk szerződési feltételeire, garanciára és az ÁSZF-re vonatkozó információit

Rendelési információk
Technikai információk

A Luigi Bormioli által gyártott Vinoteque pohárcsalád alapanyaga a SON.hyx üveg, mely ólom hozzáadása nélkül készült fújt kristályüveg, ami nemhogy eléri, de felülmúlja a kristály tulajdonságait. A Son.hyx anyagból készült poharak minden igénynek megfelelnek, főbb jellemzőik:Magas fénnyel csillognak, és tökéletesen átlátszóak, ami biztosítja a bennük felszolgált italok maximális érvényesülését (100%-os színátadás)Ólom hozzáadása nélkül készült poharak, mégis összekoccintva őket a kristályra jellemző hangot hallunkTörésállóságuk kimagaslóTöbb, mint 4000 ipari mosogatási ciklus után is megőrzik átlátszóságukat és magas fényüket Mindezen jellegzetességek ismeretében bizton állítható, hogy a Son.hyx technológiával készült termékek élettartama jóval hosszabb, mint elődeiké.A Vinoteque család részét képező decanterek és borkiöntők cseppenés gátló kialakítással készültek, ami azt jelenti, hogy elfelejthetjük a lecsepegtetett asztalterítő rémképét, illetve kiöntéskor a bor egyenesen a poharakba folyik, nem töri meg semmi a folyadéksugarat. A borcseppek minden körülmények között a tartály belsejében maradnak.

Ez a DROP STOP névre hallgató eljárás az üveg felületét érinti.

A DROP STOP eljárástól: ellenáll a mosogatásnak (nem tűnik el idővel sem), véd a piszoktól és vízkövesedéstől is, nem gátolja a tökéletes transzparenciát, megakadályozza az üveg idő előtti elhasználódását, teljes mértékben alkalmas italokkal való érintkezésre, semmilyen mértékben nem módosítja a bor tulajdonságait, ízérzetét, megkönnyíti a termék tisztítását is.

A VINOTEQUE talpas pohárcsaládot azért tervezték, hogy tökéletesen kielégítse az öt érzéket: a hallást, a látást, a szaglást, az ízlelést és a tapintást.

Minden bornak megvan a maga egyedi hatása az érzékszervekre, s ezért minden bort hozzáillő talpas pohárban kell felszolgálni, hogy kiemelje ezeket a tulajdonságokat. A VINOTEQUE talpas poharak fő feladata, hogy kiegyensúlyozza minden egyes bor fő érzékszervi hatásait.

E talpas poharak alakja és dimenziója tudományos kutatások és kísérletek eredményeként született, hogy a bor aromáit és fizikai tulajdonságait kiemelje az érzékek számára.

Professzionális, elegáns és robusztus talpas poharak széles választéka,  a kifinomult érzékszervi észlelés kialakítása minden fajta bor kóstolására:
 • A poharak alakját és méretét tudományos kísérletek során fejlesztették ki, hogy a borok illata és zamata maximálisan élvezhetővé váljon

 • A poharakat a „Centro Studi Assaggiatori” tesztelte az Advanced Big Sensory és az Analogic-Affective Big Sensory tesztek alapján

 • A poharak titániummal megerősített high-tech SON.hyx eljárással készült kristályüvegből készültek, hogy törésellenállók legyenek.KÜLÖNBÖZŐ KELYHEK:
 • a bor megforgatásához

 • a különböző aromák egyensúlyának növelése érdekében

 • az aromás molekulák az orr irányába terjednek (a megfelelő koncentrációban és egyensúlyban)

 • a bor a nyelv megfelelő területeire érkezik, biztosítva, hogy minden egyes korttyal megfelelő mennyiségű folyadékot nyeljünkÉRZÉKSZERVI TELJESÍTMÉNYEK:
 • a bor színének láthatósága: 100%

 • érzékszervi befogadás: 100%

 • ízlelési egyensúly: 100%KARAFOK ÉS DEKANTÁLÓK:
 • gyors oxidáció

 • elhanyagolható aromavesztés

 • cseppálló bevonat - DROP STOP coatingA VINOTEQUE családot az Accademia Luigi Bormioli a különleges SON.hyx eljárással gyártja, amely egy vadonatúj, fúvott, ólommentes kristályüveg. A SON.hyx egy olyan anyag, amely az alábbi értékes üveganyagokra jellemző fizikai tulajdonságokkal rendelkezik:
 • A csillogó, tökéletesen átlátszó üveg garantálja a borok és párlatok színének érzékelését

 • Ólommentes és tisztán csendülő üveg

 • Ellenálló és erős: a töréseknek nagymértékben ellenáll

 • Mosogatóban mosható: 4000 ipari mosásnak áll ellen, anélkül, hogy az üveg csillogása vagy átlátszósága megváltozna.Ha a poharakat megfelelő módon használjuk, a SON.hyx üvegek élettartama akár egy életen át kitarthat.DROP STOP COATING

A forradalmi eljárásnak köszönhetően a csepegés megszűnik:

- borcsepp többé nem homályosítja el a karaff vagy dekantáló felszínét, és a terítőre sem kerül

- a bor csepegés nélkül, tökéletesen ömlik a poharakba

- minden csepp bor a kehelyben vagy a tartón belül maradDROP STOP coating eljárásnak köszönhetően a pohár:

- ellenáll a mosogatásnak

- taszítja a piszkot és a vízkövet

- a kitöltés során nem marad bor a kiöntő nyakán

- tökéletesen átlátszó

- kopásálló

- megóvja az üveget a korróziótól

- az anyag étellel érintkezhet, s ennek semmi hatása nem lesz a bor ízéreTITÁNIUM megerősítést a Bormioli Luigi Kutatóközpont fejlesztette ki, NANOTECHNOLÓGIA alkalmazásával, egyenesen a pohár szárára. Az eljárás, amely függőben lévő szabadalom alatt van, megkeményíti az üveg felszínét, és ezzel kopásellenállóvá teszi, ami a napi használat során az üvegek törékenységéért felelős, és a törések ellen 140%-osan ellenállóvá teszi.

A poharak érzékszervi hatékonyságát a Centro Studi Assaggiatori, a Fogyasztóvédelmi és Érzékszervi Oktatóközpont tesztelte, az Advanced Big Sensory Test és a Analogic-Affective Big Sensory Test figyelembe vételével.

Az Érzékszervi Oktatóközpont a legfejlettebb kutatóközpontok közé tartozik Olaszországban. 1990-ben jött létre, és minden évben ezernyi fogyasztóvédelmi tesztet hajt végre, hogy termékek és szolgáltatások minőségét ellenőrizze. Napjainkban Olaszország egyik legnagyobb archívumával rendelkezik, amely nyomon követi az ízlés és érzékelés trendjeinek változását. A Centro Studi Assaggiatori számos olasz és külföldi egyetemmel kutatásai során működik együtt. A Centro Studi Assagiatori tanfolyamokon kutatók és szakemberek százait képezte ki cégek és egyéb szervezetek számára. Mi több, a Centro Studi Assaggiatori adja ki a L’Assaggio (Érzékelés) című magazint, amely az egyetlen olasz magazin, amely az érzékszervi analízissel foglalkozik, valamint számos könyvet a témában. ACCADEMIA Luigi Bormioli szorosan együttműködött a Centro Studio Assaggiatorival a borok és párlatok érzékszervi tesztjeit illetően.  

Futárszolgálat, GLS csomagpontra szállítás ingyenes! 
Fizetési módok:
Utánvét, Bankkártyás fizetés 

Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!
 A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálatával történik A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg. A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8-17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt csomagot.Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen, a következő napon megkísérli újra a csomag kézbesítését. Kérjük, ha törékeny árut rendelt, a kézbesítés után ellenőrizze annak épségét. (a futár távozása után van erre lehetősége) Amennyiben sérülést tapasztal, hívja ügyfélszolgálatunkat (0670-9-442-970), vagy írjon emailt (konyhavarazsshop@gmail.com), mert kárigényét ezen jelzések egyike megléte esetén tudjuk elfogadni. Külföldre sajnos nem áll módunkban szállítani.

A szállítástól elállás Ha a "Konyhavarázsshop” web áruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A termék visszaküldése A terméket kizárólag eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza. Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia/Elállási jog gyakorlásának határideje A Vásárló a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet alapján: - a termék átvételének napjától, - több termék vásárlása esetén, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott termék átvételének napjától, - több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak az átvétele napjától, - ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a Vásárló vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától; számított 14 (tizennégy) napon belül a megkötött szerződéstől indokolás nélkül elállhat. A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő. Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk! Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Termék leírás:

A Luigi Bormioli által gyártott Vinoteque pohárcsalád alapanyaga a SON.hyx üveg, mely ólom hozzáadása nélkül készült fújt kristályüveg, ami nemhogy eléri, de felülmúlja a kristály tulajdonságait. A Son.hyx anyagból készült poharak minden igénynek megfelelnek, főbb jellemzőik:

Magas fénnyel csillognak, és tökéletesen átlátszóak, ami biztosítja a bennük felszolgált italok maximális érvényesülését (100%-os színátadás)

Ólom hozzáadása nélkül készült poharak, mégis összekoccintva őket a kristályra jellemző hangot hallunk

Törésállóságuk kimagasló

Több, mint 4000 ipari mosogatási ciklus után is megőrzik átlátszóságukat és magas fényüket Mindezen jellegzetességek ismeretében bizton állítható, hogy a Son.hyx technológiával készült termékek élettartama jóval hosszabb, mint elődeiké.

A Vinoteque család részét képező decanterek és borkiöntők cseppenés gátló kialakítással készültek, ami azt jelenti, hogy elfelejthetjük a lecsepegtetett asztalterítő rémképét, illetve kiöntéskor a bor egyenesen a poharakba folyik, nem töri meg semmi a folyadéksugarat. A borcseppek minden körülmények között a tartály belsejében maradnak.
Ez a DROP STOP névre hallgató eljárás az üveg felületét érinti.
A DROP STOP eljárástól: ellenáll a mosogatásnak (nem tűnik el idővel sem), véd a piszoktól és vízkövesedéstől is, nem gátolja a tökéletes transzparenciát, megakadályozza az üveg idő előtti elhasználódását, teljes mértékben alkalmas italokkal való érintkezésre, semmilyen mértékben nem módosítja a bor tulajdonságait, ízérzetét, megkönnyíti a termék tisztítását is.
A VINOTEQUE talpas pohárcsaládot azért tervezték, hogy tökéletesen kielégítse az öt érzéket: a hallást, a látást, a szaglást, az ízlelést és a tapintást.
Minden bornak megvan a maga egyedi hatása az érzékszervekre, s ezért minden bort hozzáillő talpas pohárban kell felszolgálni, hogy kiemelje ezeket a tulajdonságokat. A VINOTEQUE talpas poharak fő feladata, hogy kiegyensúlyozza minden egyes bor fő érzékszervi hatásait.
E talpas poharak alakja és dimenziója tudományos kutatások és kísérletek eredményeként született, hogy a bor aromáit és fizikai tulajdonságait kiemelje az érzékek számára.
Professzionális, elegáns és robusztus talpas poharak széles választéka,  a kifinomult érzékszervi észlelés kialakítása minden fajta bor kóstolására:

 • A poharak alakját és méretét tudományos kísérletek során fejlesztették ki, hogy a borok illata és zamata maximálisan élvezhetővé váljon
 • A poharakat a „Centro Studi Assaggiatori” tesztelte az Advanced Big Sensory és az Analogic-Affective Big Sensory tesztek alapján
 • A poharak titániummal megerősített high-tech SON.hyx eljárással készült kristályüvegből készültek, hogy törésellenállók legyenek.

KÜLÖNBÖZŐ KELYHEK:

 • a bor megforgatásához
 • a különböző aromák egyensúlyának növelése érdekében
 • az aromás molekulák az orr irányába terjednek (a megfelelő koncentrációban és egyensúlyban)
 • a bor a nyelv megfelelő területeire érkezik, biztosítva, hogy minden egyes korttyal megfelelő mennyiségű folyadékot nyeljünk

ÉRZÉKSZERVI TELJESÍTMÉNYEK:

 • a bor színének láthatósága: 100%
 • érzékszervi befogadás: 100%
 • ízlelési egyensúly: 100%

KARAFOK ÉS DEKANTÁLÓK:

 • gyors oxidáció
 • elhanyagolható aromavesztés
 • cseppálló bevonat - DROP STOP coating

A VINOTEQUE családot az Accademia Luigi Bormioli a különleges SON.hyx eljárással gyártja, amely egy vadonatúj, fúvott, ólommentes kristályüveg. A SON.hyx egy olyan anyag, amely az alábbi értékes üveganyagokra jellemző fizikai tulajdonságokkal rendelkezik:

 • A csillogó, tökéletesen átlátszó üveg garantálja a borok és párlatok színének érzékelését
 • Ólommentes és tisztán csendülő üveg
 • Ellenálló és erős: a töréseknek nagymértékben ellenáll
 • Mosogatóban mosható: 4000 ipari mosásnak áll ellen, anélkül, hogy az üveg csillogása vagy átlátszósága megváltozna.

Ha a poharakat megfelelő módon használjuk, a SON.hyx üvegek élettartama akár egy életen át kitarthat.

DROP STOP COATING
A forradalmi eljárásnak köszönhetően a csepegés megszűnik:
- borcsepp többé nem homályosítja el a karaff vagy dekantáló felszínét, és a terítőre sem kerül
- a bor csepegés nélkül, tökéletesen ömlik a poharakba
- minden csepp bor a kehelyben vagy a tartón belül marad

DROP STOP coating eljárásnak köszönhetően a pohár:
- ellenáll a mosogatásnak
- taszítja a piszkot és a vízkövet
- a kitöltés során nem marad bor a kiöntő nyakán
- tökéletesen átlátszó
- kopásálló
- megóvja az üveget a korróziótól
- az anyag étellel érintkezhet, s ennek semmi hatása nem lesz a bor ízére

TITÁNIUM megerősítést a Bormioli Luigi Kutatóközpont fejlesztette ki, NANOTECHNOLÓGIA alkalmazásával, egyenesen a pohár szárára. Az eljárás, amely függőben lévő szabadalom alatt van, megkeményíti az üveg felszínét, és ezzel kopásellenállóvá teszi, ami a napi használat során az üvegek törékenységéért felelős, és a törések ellen 140%-osan ellenállóvá teszi.
A poharak érzékszervi hatékonyságát a Centro Studi Assaggiatori, a Fogyasztóvédelmi és Érzékszervi Oktatóközpont tesztelte, az Advanced Big Sensory Test és a Analogic-Affective Big Sensory Test figyelembe vételével.
Az Érzékszervi Oktatóközpont a legfejlettebb kutatóközpontok közé tartozik Olaszországban. 1990-ben jött létre, és minden évben ezernyi fogyasztóvédelmi tesztet hajt végre, hogy termékek és szolgáltatások minőségét ellenőrizze. Napjainkban Olaszország egyik legnagyobb archívumával rendelkezik, amely nyomon követi az ízlés és érzékelés trendjeinek változását. A Centro Studi Assaggiatori számos olasz és külföldi egyetemmel kutatásai során működik együtt. A Centro Studi Assagiatori tanfolyamokon kutatók és szakemberek százait képezte ki cégek és egyéb szervezetek számára. Mi több, a Centro Studi Assaggiatori adja ki a L’Assaggio (Érzékelés) című magazint, amely az egyetlen olasz magazin, amely az érzékszervi analízissel foglalkozik, valamint számos könyvet a témában. ACCADEMIA Luigi Bormioli szorosan együttműködött a Centro Studio Assaggiatorival a borok és párlatok érzékszervi tesztjeit illetően.

 

 

Szállítási információk:

Futárszolgálat, GLS csomagpontra szállítás ingyenes! 
Fizetési módok:
Utánvét, Bankkártyás fizetés 

Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!
 A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálatával történik A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg. A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8-17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt csomagot.Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen, a következő napon megkísérli újra a csomag kézbesítését. Kérjük, ha törékeny árut rendelt, a kézbesítés után ellenőrizze annak épségét. (a futár távozása után van erre lehetősége) Amennyiben sérülést tapasztal, hívja ügyfélszolgálatunkat (0670-9-442-970), vagy írjon emailt (konyhavarazsshop@gmail.com), mert kárigényét ezen jelzések egyike megléte esetén tudjuk elfogadni. Külföldre sajnos nem áll módunkban szállítani.

Garanciális feltételek:

A szállítástól elállás Ha a "Konyhavarázsshop” web áruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A termék visszaküldése A terméket kizárólag eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza. Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia/Elállási jog gyakorlásának határideje A Vásárló a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet alapján: - a termék átvételének napjától, - több termék vásárlása esetén, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott termék átvételének napjától, - több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak az átvétele napjától, - ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a Vásárló vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától; számított 14 (tizennégy) napon belül a megkötött szerződéstől indokolás nélkül elállhat. A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő. Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk! Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

0,00
0 felhasználó értékelte
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Felhasználói vélemény

Név*
E-mail*
Tartalom
Előnyök
Hátrányok
Írja meg az előnyöket és hátrányokat, minden pontot új sorba.
Értékelés:
Tegyél fel egy kérdést, vagy mondd el véleményed